Bestratingen

Stratenmakers zijn er genoeg; goede stratenmakers zijn echter schaars. Op zoek naar een vakkundige en ervaren stratenmaker? Dan bent u bij Asfaltbouw aan het juiste adres! Of het nu gaat om het plaatsen van natuurstenen, gebakken klinkers of het aanbrengen van een tijdelijke verharding, onze professionals helpen u graag verder! Ook voor de aanleg van sierbestratingen ontwerpen en realiseren wij volledige plannen;  altijd tegen een scherpe prijs!

Sierbestrating

Op zoek naar een originele en stijlvolle bestrating van uw terrein? Dan kunt u kiezen voor sierbestrating. Het aanbrengen van kleinplaveisel, natuursteen en oude gebakken stenen verwerken wij op de traditionele wijze. Onze stratenmakers hebben ruime ervaring in het leggen van sierbestrating en realiseren kwalitatief hoogwaardige resultaten.

Infiltratiebestrating

Om te voorkomen dat regenwater in plassen blijft liggen dient infiltratiebestrating als afvoerkanaal. Zo loopt het water geleidelijk via de bestrating de grond in en creëert het geen overlast. Een teveel aan water wordt door een ondergronds systeem opgevangen en rechtstreeks afgevoerd. Asfaltbouw heeft veel ervaring met het aanbrengen van waterdoorlatende verharding. Vanaf de eerste ontwikkelingen van dit product zijn wij bij de verwerking ervan betrokken geweest.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u op zoek naar een ervaren stratenmaker en benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of bel direct naar 024-3221644. Onze medewerkers helpen u graag verder! U kunt bij ons ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om eventueel een afspraak in te plannen.

Onderstaand een greep uit overige aanverwante bestratingswerkzaamheden die wij uitvoeren:

Tijdelijke bestrating

Asfaltbouw beschikt over verschillende partijen stenen voor tijdelijke toepassingen, bijvoorbeeld voorafgaand aan het aanbrengen van een asfaltverharding.

Bedrijfsterreinen en –vloeren

Onze medewerkers beschikken over ruime kennis en ervaring in het aanleggen van bedrijfsterreinen en bedrijfsvloeren. Zo waarborgen wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Sierbestrating

Het aanbrengen van kleinplaveisel, natuursteen, oude gebakken stenen kunnen wij verwerken op de traditionele wijze.

Tijdelijke verharding

Wij beschikken over verschillende partijen stenen voor tijdelijke toepassingen, bijvoorbeeld voorafgaande aan het aanbrengen van een asfaltverharding.

infiltratiebestrating

Met aanbrengen van waterdoorlatende verharding hebben wij veel ervaring opgedaan. Vanaf de eerste ontwikkelingen van dit product zijn wij bij de verwerking ervan betrokken geweest.

Referentie landkaart

Al vele jaren hebben we
een bijdrage geleverd
aan wegen en terrei-
nen binnen ons 
land en daarbuiten.
Hier een overzicht van 
een aantal recente projecten.
Bekijk de Referentie landkaart

Offerte aanvragen


Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.