• Asfaltverwerking   /   Bestratingen   /   Riolering   /   Renovatie & Onderhoud

Riolering

Riolering

Dagelijks stromen er duizenden liters regen- en afvalwater via leidingen het riool in. Via de riolering gaan deze afvalstoffen naar een waterzuiveringssysteem dat het water zuivert en afvoert naar oppervlaktewater. Het onderhouden van het riool vergt enige zorg. Asfaltbouw doet vooronderzoek, ontwerpt, en voorziet gemeenten van de nodige rioolservice!

Rioolreparaties
Is de riolering van een buurt of gemeente aan renovatie of vervanging toe? Dan schakelt u Asfaltbouw in! Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het aanleggen, aansluiten, ontstoppen en renoveren van riolering. Of het nu gaat om eenvoudige huisaansluitingen of meer complexe rioolreparaties, met onze ruime ervaring in rioleringswerken helpen wij u graag verder.

Voorkomen van water- en stankoverlast
Een rioollucht in uw bedrijf kan verschillende oorzaken hebben. Wij achterhalen waar de oorzaak van het probleem zit en verhelpen dit vakkundig. Om te voorkomen dat de afvalstoffen in het riool een nare geur met zich meebrengen moet het rioleringssysteem goed worden onderhouden en regelmatig worden ontlucht. Middels preventief onderhoud en rioolreiniging zorgen de ervaren medewerkers van Asfaltbouw dat water- en stankoverlast én ontstopping wordt voorkomen. 

Infiltratie regenwater
Om rioolwaterzuiveringsinstallaties niet te overbelasten moeten we ervoor zorgen dat er niet te veel regenwater direct in de riolering terechtkomt. Door regenwater te infiltreren komt dit rechtstreeks in de bodem terecht. Bovendien is waterinfiltratie dé oplossing voor een probleem als bodemverdroging. Voor Asfaltbouw vormt het infiltreren van regenwater geen probleem! Onze specialisten monteren Permeobuizen en andere infiltratiesystemen waardoor water eenvoudig infiltreert in de bodem. 

Rioleringsexpert nodig?
Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van rioleringswerkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of bel direct naar 024-3221644. Onze medewerkers helpen u graag verder! U kunt bij ons ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om eventueel een afspraak in te plannen.

Neem contact op 024-3221644 info@asfaltbouw.nl Offerte? U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen spoedig contact met u op om u de juiste vragen te stellen. Offerte aanvragen

Asfaltbouw Nieuws

Referentie landkaart

Vele jaren leveren we een bijdrage aan wegen en terreinen binnen en buiten Nederland. Bekijk het overzicht.

Bekijk de Referentie landkaart
Referentie landkaart